Home

achtergrond_001

Kwaliteit en contiuniteit staat centraal

Als vleesleverancier zijn wij ons ervan bewust dat continuïteit voor onze klanten essentieel is. Slagerij de Bloois staat voor continuïteit in kwaliteit, leveringen en prijs. Het selecteren van het beste vlees van de juiste leveranciers is daarom van essentieel belang. Daarnaast is een zorgvuldige verwerking door vakbekwame slagers van belang. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten!

Service

Wij willen onze klanten de beste producten verkopen maar daarbij willen wij een goede service verlenen zodat de klant weet dat hij op ons kan rekenen. Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten tevreden te houden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om contacten met onze klanten te onderhouden. Onze vertegenwoordigster staat altijd voor u klaar om met u mee te denken.

Waarom Slagerij de Bloois

* Kwaliteit staat hoog in het vaandel

* De beste service

* Scherpe prijzen

* Wij bevinden ons in het Zegro centrum Rotterdam

* Afhalen en bezorgen

* 24 uur per dag bestellen

* Groot assortiment en voorraad

* Waardering voor ons klanten

* Betrokkenheid van het team

* Betrouwbare leverancier

Slagerij de Bloois

Andre de Bloois komt uit een echte slagers familie. In 1979 nam hij de zaak van zijn vader over in Hillegersberg. Samen met zijn vrouw Arja de Bloois runde ze jaren lang de slagerij aan de Adriaan van der doeslaan. Een aantal jaren later breidde de doelgroep zich uit en werd er niet alleen meer aan particulieren geleverd maar werden de eerste horeca zaken klant. Een uitbreiding kon niet lang op zich wachten en in 1996 is er een samenwerking aangegaan met de Zegro, een horecagroothandel in Rotterdam.

Slagerij de Bloois opereert al meer dan 18 jaar met veel plezier en passie in Zegro centrum Rotterdam. Naast het aanleveren van de zelfbedieningsvestigingen, worden ook dagelijks de Zegro Foodservices bevoorraad, voor dagelijkse leveringen aan de bezorgklanten.

Het team waar Andre tot op heden mee werkt komen vrijwel allemaal uit het slagersvak. Zes van de twaalf werknemers behoren al langer dan 12,5 jaar tot het team. Daarentegen staan wij er voor open om slagers in opleiding een kans te geven. In 2014 zijn wij hiermee van start gegaan en hebben we een slager in opleiding in dienst. Als slagerij zijn wij door de SVO uitgeroepen tot een erkend leerbedrijf.

Rik van Leeuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rik van LeeuwenRestaurant "Vandaag en morgen" Restaurant - Vandaag en morgen
Rik van Leeuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rik van LeeuwenRestaurant Morgen en OvermorgenRestaurant Morgen en Overmorgen
Rik van Leeuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rik van LeeuwenRestaurant KipRestaurant Kip
Rik van Leeuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rik van LeeuwenRestaurant HaanRestaurant Haan
verstegen
vealfine
schoonderwoerd
poulierdewit
groenveldvlees
FGM