Andre de Bloois komt uit een echte slagers familie. In 1979 nam hij de zaak van zijn vader over in Hillegersberg. Samen met zijn vrouw Arja de Bloois runde ze jaren lang de slagerij aan de Adriaan van der doeslaan. Een aantal jaren later breidde de doelgroep zich uit en werd er niet alleen meer aan particulieren geleverd maar werden de eerste horeca zaken klant. Een uitbreiding kon niet lang op zich wachten en in 1996 is er een samenwerking aangegaan met de Zegro, een horecagroothandel in Rotterdam.

Slagerij de Bloois opereert al meer dan 18 jaar met veel plezier en passie in Zegro centrum Rotterdam. Naast het aanleveren van de zelfbedieningsvestigingen, worden ook dagelijks de Zegro Foodservices bevoorraad, voor dagelijkse leveringen aan de bezorgklanten.

Het team waar Andre tot op heden mee werkt komen vrijwel allemaal uit het slagersvak. Zes van de twaalf werknemers behoren al langer dan 12,5 jaar tot het team. Daarentegen staan wij er voor open om slagers in opleiding een kans te geven. In 2014 zijn wij hiermee van start gegaan en hebben we een slager in opleiding in dienst. Als slagerij zijn wij door de SVO uitgeroepen tot een erkend leerbedrijf.