Met Slagerij de Bloois maakt u een bewuste keuze voor de beste kwaliteit vleesproducten. Wij delen graag onze passie voor vlees met u als consument. Om deze passie te delen zijn wij altijd opzoek naar de beste kwaliteit producten. Het selecteren van de juiste leveranciers is van essentieel belang om achter de producten te gaan staan. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen de vleessector staat Slagerij de Bloois garant voor kwaliteit en maatwerk.

Het assortiment bestaat uit dagverse topproducten van zeer hoge kwaliteit. Naast de standaard producten verkoopt Slagerij de Bloois ook exclusieve merken van 100% Nederlands tot vlees met Iers bloed, USA, Frans, New-Zeelands, Uruguays, en Braziliaans vlees. Een selectie hiervan zijn Black Angus uit zowel Ierland als Noord Amerika, Iberico varken uit Spanje en het Hollandsch Eigen Rundvlees.

Daarbij maken wij dagelijks onze eigengemaakte Rotterdamsche producten. Uiteraard hebben wij als vleesgroothandel voor de horeca, ook een uitgebreid assortiment diepvriesvlees voorhanden. Geheel volgens uw wensen bereiden wij uw bestellingen voor.